Een nieuwe website laten maken?

Wanneer je op deze pagina terecht bent gekomen, kan dit maar een ding betekenen.

Jij bent jouw aan het oriënteren naar een update van je bestaande of je bent op zoek naar een expert die een nieuwe website voor je kan maken. 

Je tijd is waardevol

Als ondernemer heb je zo ongelofelijk veel dingen die je aandacht vragen. E-mails, telefoontjes, vragen van klanten, facturen sturen, netwerken, je vakkennis bijhouden en oh ja… ook nog je diensten uitvoeren en of verkopen!

Of misschien ben je nog niet zo druk en wil je daar zo snel mogelijk verandering in brengen!

In beide gevallen heb je geen zin in een website traject dat eindeloos duurt en waar je veel tijd mee kwijt bent, toch?

Het word wel tijd voor een nieuwe website?

Maar je wilt wél dat je website goed op je bedrijf aansluit. Niemand kan namelijk wat jij kan. Niet op jouw manier. Niet met jouw motivatie, expertise en interesse.

Als je website niet laat zien wat je waard bent of hij past gewoon niet bij je, dan stuur je potentiële klanten er misschien niet zo graag heen. En wordt het dan niet lastig om stappen te maken, ideeën uit te voeren en nieuw werk aan te trekken? 

Het kan zijn dan je het zelf al eens hebt meegemaakt:
Je begint enthousiast, maar dan komt de webbouwer terug met een ontwerp dat niet aansluit op je wensen. Of het blijkt dat je teksten niet mooi in het ontwerp passen. Je e-mailt heen en weer, de webbouwer gaat op vakantie, je e-mailt weer, je vraagt of het toch weer anders kan… maar waarom duurt dat toch zo lang om door te voeren? Je raakt teleurgesteld en gefrustreerd en voordat je het weet ben je alweer een half jaar verder…

Hoeveel klanten ben je in die tijd misgelopen, vraag je je af?

Dit moet toch anders kunnen denk je.
Dat dachten wij nou ook!

Ben je geintereseerd in een goed voorstel? klik snel verder...