€99,- per maand voor uw

Social media beheer

We begrijpen dat je met jouw bedrijf al genoeg te doen hebt. Tijd voor het bijhouden van al jouw platforms heb je dan ook maar weinig. Dit terwijl het gebruik ervan vele voordelen heeft voor jouw bedrijf. Voor slechts €99,- per maand beheren wij al jouw platforms.

Bekijk hieronder wat jij eraan overhoudt.

Hoeveel Berichten?

Wij posten 3 keer per week originele en op maat gemaakte berichten op de Facebook bedrijfspagina. In overleg kunnen wij ook nog berichten op andere platformen plaatsen, zoals Instagram of Twitter.

Ik heb nog geen bedrijfsprofiel?

Geen probleem, wij zorgen voor het design, bedrijfsinformatie en het onderhoud.

Wat posten wij?

Wij posten berichten die gericht zijn op jouw doelgroep. Elk bericht heeft een ander doel. Dit kan informerend, overtuigend of met een verkoop doel zijn.

Zit ik vast aan een contract?

Zeker, wij zijn overtuigd van de kwaliteit die wij leveren, u wenst toch ook dat wij onze afspraken nakomen.

Inventariseren

Samen met jou gaan we in gesprek over de doelstelling, de doelgroep en de vormgeving van jouw online berichten. Aan de hand van het eerste gesprek gaan wij aan de slag met het maken van een aantal voorbeeldberichten. 

Strategie bepalen

Kop koffie

Wist je dat: Bulldata de lekkerste koffie van Oldenzaal heeft! Kom bij ons langs voor een vrijblijvend gesprek en een heerlijke bak koffie.

Het resultaat op social media

Wanneer wij aan de slag gaan met het beheren van jouw platformen wil je natuurlijk wel resultaat zien. Dit is wat wij jou kunnen beloven: 

  • Meer volgers en reacties.
  • Meer naamsbekendheid & vertrouwen.
  • Professionele ondersteuning en begeleiding.
  • Wij vinden nieuwe klanten voor jou.

Onze creaties

Luxery Cosmetics

Autoinkoop twente

autoinkooptwente, bulldata.nl social media beheer
autoinkooptwente, bulldata.nl social media beheer
autoinkooptwente, bulldata.nl social media beheer
Twente hoveniers, bulldata.nl, social media beheer
Twente hoveniers, bulldata.nl, social media beheer
Twente hoveniers, bulldata.nl, social media beheer

Stoer Bracelets

Stoer, bulldata.nl

1 2 3 Containerombouw

123containerombouw.nl, bulldata.nl
123containerombouw.nl, bulldata.nl

 

🌟🚀 Maak je klaar om je social media aanwezigheid naar ongekende hoogten te tillen met ons onweerstaanbare social media beheerpakket! 🚀🌟
 

📣 Wil je bedrijf een enorme boost geven op Facebook en Instagram? 📈 Zoek niet verder! Ons beheerpakket van slechts €99,- per maand is de perfecte oplossing om jouw social media naar een nieuw niveau te tillen. 

Hier is waarom je het niet kunt laten liggen:

 

✅ Expertise: Ons team van ervaren social media-specialisten staat klaar om jouw bedrijf te laten schitteren. We kennen de ins en outs van Facebook en Instagram en weten precies hoe we jouw merk op de kaart kunnen zetten.

 

✅ Maatwerkstrategie: Geen enkel bedrijf is hetzelfde, en daarom bieden we een op maat gemaakte strategie die perfect aansluit bij jouw doelen en doelgroep. We analyseren je huidige online aanwezigheid en ontwikkelen een plan dat jouw bedrijf naar nieuwe hoogten zal stuwen.

 

✅ Creatieve content: Onze getalenteerde designers en copywriters zorgen voor adembenemende visuele content en pakkende teksten die de aandacht trekken en mensen aanzetten tot actie. We zorgen ervoor dat je merk opvalt in de drukke wereld van social media.

 

✅ Consistente monitoring: We houden voortdurend je accounts in de gaten, beantwoorden vragen en reacties en zorgen ervoor dat je bedrijf altijd professioneel en betrokken overkomt. Jouw tevredenheid en succes zijn onze hoogste prioriteit.

 

✅ Meetbaar succes: Met geavanceerde analysetools meten we het succes van elke campagne en optimaliseren we voortdurend onze strategie om de beste resultaten te behalen. We laten je niet alleen groeien op social media, maar ook in je bedrijf.

 

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans om je concurrenten voor te zijn en een blijvende indruk achter te laten op Facebook en Instagram. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een succesvolle social media-strategie!

 

👍 Like onze pagina, deel deze advertentie en claim nu jouw exclusieve social media beheerpakket voor slechts €99,- per maand! Wees snel, want deze aanbieding is beperkt beschikbaar! 👍

Maak vrijlijvend een afspraak met één van onze adviseurs.