Sterk In Samenwerken​!

Doe je voordeel met de BullData.nl franchise Formule!

Partner programma

Wij zijn de Local hero met landelijke bekendheid!

Bulldata.nl is altijd op zoek naar échte ondernemers die zich bij ons aan willen sluiten als partner, franchisenemers. Binnen ons concept behoud jij de vrijheid om te ondernemen, maar ontzorgen wij je tegelijkertijd op tal van vlakken.

Bulldata.nl,  Omzetmakers, Geen praatjes makers!
Onze partner, franchisenemers zijn voornamelijk gevestigd in de kleinere steden en grotere dorpen. Dit is een overwogen keuze, omdat we vinden dat we ons hier het meest kunnen onderscheiden met ons onafhankelijk advies en onze hoogwaardige service. 

Uiteraard is de Marketing geregeld!
Bulldata.nl heeft een landelijk herkenbare franchisenemers formule. Deze ondersteunen we met landelijke marketingcampagnes via Facebook, Instagram, Google adwords (huis-aan-huis folder, radio en zelfs local tv) marketingactiviteiten. En natuurlijk hebben we een heel actief sales programma om de klanten uit jouw netwerk vooral ook weer terug te laten komen!

Commercieel hebben wij het goed geregeld!
Bulldata.nl zorgt ervoor dat de commerciële voorwaarden voor jou als ondernemer zeer aantrekkelijk zijn. Zo kun je vaak een scherpe deal maken die niet alleen goed is voor de klant, maar ook voor jou als ondernemer! Dit doen we door goede afspraken te maken met al onze leveranciers. We hebben een breed en onafhankelijk portfolio in de web en marketing wereld. Daarnaast hebben we ook op het gebied van marketing en zoekmachine optimalisatie software het meest complete aanbod in de markt met een interessant verdienmodel.

Samen staan we sterk!
Onderscheiden doen we ons op vele manieren. Eén hiervan is dat we alléén met zelfstandige ondernemers werken. Alle partner, franchisenemers. die bij Bulldata.nl aangesloten zijn, worden gerund door deskundige en professionele ondernemers. Samen hebben we hetzelfde doel: zoveel mogelijk ondernemers in jouw omgeving van dienst zijn. Want als jij het als ondernemer goed doet, doen wij het ook goed! Samen staan we dus sterk in de internet wereld!

Optimale ondersteuning door Bulldata.nl
Bij bulldata.nl willen we je zoveel mogelijk ondersteunen. Dit doen we door praktische IT-systemen voor je te ontwikkelen, waardoor onder ander de administratieve lasten zoveel mogelijk worden verlicht. Natuurlijk hebben we een zeer deskundige Verkoop en support team waarbij je ook jouw klantcases en vragen kwijt kunt. We zorgen ervoor dat je op de hoogte bent en blijft van de ontwikkelingen in de internet markt. Hierbij kijken we niet alleen naar vandaag en morgen, maar ook verder in de toekomst. Vooruitzien is immers regeren! Met de franchise manager van Bulldata.nl loop je regelmatig even rustig door de business heen, en bespreken we samen waar jouw commerciële kansen liggen! 

Bulldata.nl maakt het Samenvattend:

 • Landelijk herkenbare partner, franchise formule met bewezen resultaat
 • Ondersteuning door zowel landelijke marketing als lokale marketing
 • Competitieve commerciële voorwaarden
 • Meest complete aanbod Web en marketing pakketen
 • We werken alléén met zelfstandige ondernemers
 • Deskundige en pro-actieve ondersteuning door BullData.nl
 • De grootste onafhankelijke website en marketing partner van Nederland

Wil jij onze nieuwe partner, franchisenemer worden?

Gaat je voorkeur meer uit naar een samenwerking in de markt, wil je onder je eigen naam opereren of wil je bijvoorbeeld alleen web of Marketing pakketen via ons inkopen? Ook dat kan. Wij zijn flexibel en hebben tal van mogelijkheden op web gebied. 

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op als je meer wilt weten over jouw mogelijkheden!

Ruben Hendriks
Partner, franchise manager 
r.hendriks@bulldata.nl 

Telefoonnummer: 0541 366 026  

Overtuig je zelf!

Voordelen voor u als Bulldata Partner
 • Succesvol product met gezond toekomstperspectief
 • Bind klanten aan uw onderneming
 • Aantrekkelijke uitbreiding van uw portfolio
 • Kleine investering, Minimale inkoopkosten; maximale kansen!
 • Product en verkooptraining verzorgd door Bulldata.nl
 • Voortdurende professionele ondersteuning door Bulldata.nl
 • Aantrekkelijke provisieregeling (Revenue Share System)

       Wat maakt Bulldata.nl uniek? 

 • Brede dienstverlening in online marketing
 • Lage investering levert optimale vindbaarheid op belangrijkste kanalen
 • Intensieve samenwerking met de klant – actieve klantenservice
 • Website bezoek converteert in effectieve contactopties
 • Product op maat: lokaal, regionaal, nationaal en internationaal
 • Met of zonder eigen website – belangrijk is dat potentiële klanten de klant efficiënt kunnen vinden
BullData, Websitemakers, geen praatjesmakers...

Samen werken aan een winstgevende Onderneming?

Met een slimme samenwerking kun jij het rendement van jouw onderneming aanzienlijk verhogen. Bulldata.nl zet samen met jou een bussines op die winstgevend is door middel van onze eigen succes formule die de basis vormt voor jou toekomst.

BullData, omzetmakers, geen praatjesmakers...

Meer winst behalen door samen te werken aan een toekomst!

Door samen te werken en je aan te melden als franchisenemer van Bulldata.nl loop je veel minder risico. Als franchisenemer maakt jouw bedrijf deel uit van de overkoepelende organisatie Bulldata.nl. De overlevingskans van een startende franchisenemer is vaak dan ook groter dan die van een reguliere starter. lagere kosten en direct starten voor het opzetten van de onderneming.

Een nieuwe website voor

Franchisenemers

Bulldata.nl verzorgd niet alleen ondersteuning maar zorgt ook voor een representatieve website, waar jij klanten op kunt ontvangen, inclusief geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines.

Drukwerk door Bulldata.nl

Drukwerk

Bulldata.nl verzorgd voor elke franchise nemer het drukwerk. Hierbij kunt u denken aan Visitekaartjes, Briefpapier, banners, bedrijfsuitingen en overig drukwerk.

Partner programma

Volop geautomatiseerde tools

Dashboard beheer,

Bulldata.nl verzorgd voor onze Franchisenemers een overzichtelijk dashboard beheer waar u uw klanten vanuit deze basis beheerd. U beheert niet alleen de Google optimalisatie maar ook de condities, links, reporten, Sea, en Social media aansturingen. 

Bulldata franchise formule

 

Wilt u ook uw voordeel doen met het uitgebreide productaanbod van Bulldata.nl? 
Meld u dan aan voor het Bulldata Franchise Partner Programma en profiteer! 

Bel Bulldata.nl op 0541 366 026 of stuur een e-mail naar info@bulldata.nl